Over DCV


Welkom op onze site! Graag stellen wij je ons bedrijf voor.

We zijn een familiale onderneming opgericht in 1991 door Walter DCraecker en Marina Vlaeminck. De dagelijkse leiding is sinds 2021 overgegaan op de 2de generatie Sven De Craecker en Evi Van Roosbroeck.

In 30 jaar tijd is ons bedrijf, gestart als eenmanszaak, uitgegroeid naar een middelgrote aannemer en de laatste jaren geëvolueerd naar een zuivere bouwpromotor met meer dan 500 verkochte/gerealiseerde appartementen .

We voeren de ruwbouwwerken niet meer zelf uit, maar coördineren deze net zoals de volledige afwerking. Dit zorgt ervoor dat we steeds kort op de bal kunnen spelen, dicht bij de klanten staan en het aantal lopende projecten kunnen verhogen.

Door onze jarenlange ervaring staan wij steeds garant voor een kwalitatieve afwerking. Wij gebruiken de laatste nieuwe technieken voor verwarming, ventilatie, isolatie, ... Zo bouwen wij altijd energiezuinige woongelegenheden die voldoen aan de laatste normen en wetgeving. De organisatie van het project, technisch en administratief, wordt verzorgd door 3 bedienden en wijzelf.

Daar wij fier kunnen zijn op onze goede relatie met de banken en hun vertrouwen in ons, kunnen wij al onze klanten een 100% bankgarantie geven, tegenover de wettelijk verplichte 5%. Dit betekent dat de bank garant staat voor jouw totale investering. 

Ook voor investeerders bieden wij ondersteunende diensten. Bij een aankoop van een woning of appartement als investering bieden wij de eerste 2 jaar een huurgarantie aan. Dit wil zeggen dat investeerders bij ons de eerste 2 jaar een gegarandeerd huurinkomen hebben. Nadien kunnen we indien gewenst de huur verder opvolgen. Zo hebben wij ondertussen meer dan 15 investeerders in portfolio waar wij de verhuur voor beheren.

Kortom: Bij ons kan je steeds terecht voor een all-in pakket met een zeer correcte prijs-kwaliteitsverhouding en een luisterend oor naar jouw wensen voor de bouw en complete afwerking van uw nieuwbouw appartement of woning.