Over DCV


zaakvoerdersDE CRAECKER - VLAEMINCK NV

Welkom op onze site! Sinds 1991 richten wij ons zowel op ruwbouw als op volledige afwerking van woningen en appartementen alsook de verkoop ervan. Bij ons kan u terecht voor een All-in packet zonder zorgen. Ontdek onze nieuwe projecten en realisaties.     

Graag stellen wij u even ons bedrijf voor.

Mijn naam is Walter De Craecker en samen met mijn echtgenote Marina Vlaeminck richtten wij in 1991 onze vennootschap op. Na enkele jaren vestigden wij in 1995 onze burelen in de KMO-zone te Laarne. Sedert 2005 is ook onze zoon, Sven De Craecker actief in onze familiale onderneming.

Wij stellen 10 ervaren vakmensen te werk die de ruwbouwwerken met veel zorg en oog voor kwaliteit uitvoeren. Vervolgens laten wij de afwerkingsfase over aan een geselecteerde equipe van onderaannemers. De organisatie van het project, technisch en administratief, wordt verzorgd door 3 bedienden en wijzelf.

In de beginjaren van de vennootschap werd er vooral gewerkt als aannemer voor allerlei grote en kleinere ruwbouwwerken in opdracht van derden. Sinds 1997 werden er, naast deze werken, ook de eerste werken als bouwpromotor aangevat. En met succes! Dit wil zeggen dat de aankoop van de grond, de volledige ontwikkeling van het project (bouw, coördinatie en afwerking) en de verkoop ervan allemaal binnen één en hetzelfde bedrijf gebeuren. Bij ons koopt u dus rechtstreeks van de aannemer!

De laatste 10 jaar werden er geen ruwbouwwerken voor derden meer uitgevoerd en focussen wij ons volledig op onze taak als bouwpromotor. Dit heeft er voor gezorgd dat we ondertussen reeds meer dan 500 woongelegenheden in eigen beheer hebben gerealiseerd. 

Door onze jarenlange ervaring staan wij steeds garant voor een kwalitatieve afwerking. Wij gebruiken altijd de laatste nieuwe technieken voor verwarming, ventilatie, isolatie, ... Zo bouwen wij altijd energiezuinige woongelegenheden die voldoen aan de laatste normen en wetgeving. 

Daar wij fier kunnen zijn op onze goede relatie met de banken en hun vertrouwen in ons, kunnen wij al onze klanten een 100% bankgarantie geven, tegenover de wettelijk verplichte 5%. Dit betekent dat de bank garant staat voor uw totale investering. 

Kortom: Bij ons kan u steeds terecht voor een all-in packet met een zeer correcte prijs-kwaliteitsverhouding en een luisterend oor naar uw wensen voor de bouw en complete afwerking van uw nieuwe appartement of woning.