30 jaar De Craecker-Vlaeminck


30 jaar De Craecker - Vlaeminck, jarig, nieuwe zaakvoerders, nieuwe locatie !

 

We hebben heel wat te vieren, en vieren zullen we, van zodra het terug is toegelaten!

In 30 jaar tijd is ons bedrijf, gestart als eenmanszaak, uitgegroeid naar een middelgrote aannemer en de laatste jaren geëvolueerd naar een zuivere bouwpromotor met meer dan 500 verkochte/gerealiseerde appartementen .

We voeren dus de ruwbouwwerken niet meer zelf uit, maar coördineren deze net zoals de volledige afwerking. Dit zorgt ervoor dat we steeds kort op de bal kunnen spelen, dicht bij de klanten staan en het aantal lopende projecten kunnen verhogen.

 

2021 kondigt zich dan ook spectaculair aan, met de opstart van 80 eenheden

Een absoluut record en het jaar is nog maar begonnen 😉. Naast de afwerking van de lopende projecten, starten we dit jaar aan 2 projecten in Wachtebeke, 1 in Burst en één op een absolute toplocatie in Wetteren.


2021 is het jaar van de overname door Sven De Craecker en Evi Van Roosbroeck.

Het zat er al even aan te komen, maar vanaf nu is ook de overname officieel. De dagelijkse leiding gaat over op de 2de generatie. Walter en Marina werken wel nog even verder en stellen hun kennis en ervaring ter beschikking waar nodig. Het team wordt op korte termijn uitgebreid om te kunnen blijven groeien.


2021 wordt het jaar van de verhuis.

Na 26 jaar trouwe dienst, zullen we onze burelen + loods (onze 2de thuis) verlaten te Laarne. Het gebouw past steeds minder bij de nieuwe noden van ons bedrijf. De bouwaanvraag is nog lopende, maar zodra deze in orde is, maken we onze nieuwe locatie en ontwerp bekend. Houd onze website en sociale media in de gaten!


2021 big party, big changes, bright future!