3 moderne BEN woningen - UITVERKOCHT

Nieuwbouw woningen te Wetteren (grens Laarne)


Algemene info

We bouwen 3 moderne woningen waarvan 2 half open en 1 gesloten bebouwing. Deze betaalbare wooneenheden beschikken over 3 of 4 slaapkamers. De ruime en lichtrijke woningen zijn de grote troeven van dit project. 3/3 verkocht.

Dit project is een volledige afbraak en nieuwbouw van een verouderde villa. De woningen zijn voorzien van mooie lichtrijke leefruimtes. Alle woningen worden afgewerkt met de meest recente materialen en technieken waarbij extra aandacht wordt besteed aan duurzaam, ecologisch en energiezuinig bouwen en wonen.

De grote raampartijen aan de achterkant zorgen bovenop het aangenaam leefklimaat voor een eigentijdse en originele uitstraling. Elke woning beschikt over een royale buitenruimte waar u ten volle kan genieten.

De architect heeft de woningen een eigen identiteit gegeven:

  • Elke woning heeft zijn eigen karakter door met een andere kleur bouwsteen te werken.
  • Ook de type ramen verschillen van woning tot woning.
  • Elke woning heeft een terras op de eerste verdieping zodat er nog meer licht binnen valt.

Deze BEN-woningen hebben als eigenschap is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Dit heeft naast een laag verbruik als voordeel dat jullie als koper gedurende 5 jaar een korting krijgen van 50% op de onroerende voorheffing van jullie woning (kadastraal inkomen).

Ondertussen zijn we gestart met de afbraakwerken, in september 2019 zal de ruwbouw klaar zijn.

Graag meer details over dit project? Contacteer me via evi@dcvlaarne.be of 0475 50 40 08.

Ligging

Laarnesteenweg 94
9230 Wetteren (grens Laarne)

Terug naar het overzicht